Direktlänk till inlägg 19 oktober 2008

Fredagens loppefunn

Av Kaspara - 19 oktober 2008 00:44

Ja, så skulle det bli ny dag, før jeg fikk de nye loppebildene på plass. Alvorada er nå SÅÅÅ oppgitt over den somlete loppefrister`n at hun klarer bare si " Argh......!!!!"  Jeg tør selvfølgelig ikke annet enn bare å få slengt ut disse bildene nå litt over midnatt. Måtte bytte batteripakke på kamera , og ting tok litt mer tid enn forventet.

Fredag fant jeg en morsom lampe med bord til 75 kroner. Har tenkt å male treverket hvitt tror jeg. Masse broderier kunne jeg ta med hjem. Disse blir nok brukt til vesker og kostet 100 kroner til sammen.
Jeg likte fuglebildet som jeg kjøpte til en tier, og lysestaken som er deler av et lite gevir bare falt jeg pladask for. (også ti kroner)

Superglad blir jeg av brikkene til å ha under glass og den rosa teboksen spriter litt opp.

Ja, nå har jeg gjort min borgerplikt , og kan stupe i seng. God natt, alle sammen og sov godt!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Briggs lekehus

19 oktober 2008 09:33

For noen fantastiske funn!! Det lampebordet er bare så fint! Var den lampeskjermen på?? har sett endel slike bord, men har desverre ikke plass. sukk. Kjempefine ting. Geviret!, brikkene, broderiene og ALT! Skikkelig kupp. Hvordan gikk det egentlig med løvefotstålampen? Ble det skjerm? Ha en fin søndag:-)

 
Alvorada

Alvorada

19 oktober 2008 09:37

Tji-hi, ikke meningen å holde deg våken hele natten da... :) Men WOW!!! Dette var virkelig verdt å vente på! Det lampebordet tror jeg må være det kuleste jeg har sett på lange tider. Helt fantastisk :) Og 75 kroner var skikkelig kupp-pris. Denne gangen har du vært GRISEHELDIG :) Gleder meg til å se hvordan det blir etter at du har stashet det.
Nå er det frokost og så skal jeg opp til Ullevålseter. Skal få lagt ut bilder av mine funn i ettermiddag/kveld engang når jeg er tilbake. God søndag!

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

19 oktober 2008 09:57

Men vilka underbara loppisfynd! Lampan var ju såå cool med skärmen i 70-tals stuk... rådjursstaken var häftig, broderierna... och brickoerna.... jag är mållös!! Att du får tag på så mycket varje gång! Måste vara en otroligt bra loppis du besöker ;-)

http://ornnastet.blogspot.com

 
Kantalopa

Kantalopa

19 oktober 2008 10:55

Ah, det bordet med lampa er til å dø for! Helt fantastisk!

Fulgte skjermen med, eller hadde du den fra før? Den passet uansett helt perfekt til.

Jeg får litt vondt i sjelen av at den kanskje skal males dog! *fnis*

http://www.kantalopa.org

 
kardemomme

kardemomme

19 oktober 2008 10:59

Åneiåneiånei!!!!! Fy flate for en lampe du har funnet!!!!! Den var jo ubeskrivelig herlig!!!!! Jeg blir helt målløs!!!Den der hadde jeg også kastet meg over :D
Og lekre broderier og så den fine lysestaken da!!!!! Fy søren så heldig du har vært!!!! Jeg er i ferd med å legge ut mine få funn fra gårsdagen og hadde ikke tenkt å blogge først, men kom på at du også hadde vært på loppis så jeg måtte bare innom deg først!!! Gleder meg til å se lampen plassert hos deg! Skjermen var enestående i fargen da!!! :)

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Persilaj

19 oktober 2008 11:05

Nämen era norska loppisfynd slår ju ALLA rekord!!!! Vad är det för loppisar ni har!!! Här finns knappt kvar några fynd, alla vill ju ha samma saker! Lampan var ju så cool! Lampbordet. Skärmen är smashing!!!!

 
Kaspara

Kaspara

19 oktober 2008 12:27

Hei Briggs lekehus
Ja, lampeskjermen var på. Den bare lyste mot meg, og jeg ble bare dratt mot den. Ingen så mye som så på den. En eldre dame sukket over prisen og sa"det var da altfor dyrt!!"
Plass er et problem her etterhvert også. Mannen min kom litt oppgitt opp fra kjelleren i dag med kommentaren"Nei, nå må det bli slutt med loppis for en stund. Hele kjellerstua er jo full". Vi har ikke pusset opp kjellerstua pluss at vi skal lage et gjesterom i den etasjen også. Alt jeg ikke vet hvor vi skal plassere sier jeg sikkert får plass i kjellerstua eller på gjesterommet. Nå tror jeg snart ikke den går lengre...Sukk....Den kjære løvefotlampa står akkurat nå i kjellerstua uten skjerm. Har ikke funnet helt riktig størrelse på skjerm til den enda. Ha en herlig søndag! Klem fra Kaspara

Hei Alvorada
Tenkte meg at det lampebordet var noe for deg, ja og jeg er sprell våken til tross for pågående bloggvenner (fnis) Gleder meg til funnene dine! Ha det fint på Ullevålseter. Vi skal dra til vannet og grille pølser.
Klem fra Kaspara

Hei Lotten
Det har vært ulike loppiser hver gang. Folk faller tydeligvis for forskjellige ting. Så lenge ikke dere bloggvenner er der, ser det ut til at ingen ser på de tingene jeg liker. Lysestaken fant jeg helt på slutten av min lopperunde, og ingen så på den, ei heller lampa. Ha en skjønn dag! Vi skal til vannet og grille pølser med ungene. Klem fra Kaspara

Hei Kantalopa
Ja, skjermen følgte med. Det var jo den jeg først oppdaget og styrte mot. Det var som jeg så den gjennom hele lokalet, og at den sto og ventet på meg, for ingen så mye som så på den. Skjønner det med vondt i sjelen på en måte, jeg ser jo også en sjarm ved den slik den er nå også. Den som lever får se. Mannen min er veldig for maling, synes det blir litt vel slitt og rufsete. Ha en glad dag! Klem fra Kaspara

Hei Kardemomme
Ja, lampa er vel litt Kardemommestil, ja. Det var som jeg bare så den, da jeg entret lokalet. Barna var i ekstase da de så den etterpå. De synes den var SÅ fin og eldstemann var helt dårlig på å få ha den på rommet. Gleder meg til å se funnene dine! Mann min er litt oppgitt over alle loppistinga som tar plass rundt omkring nå. Det kom et hjertesukk i dag. Nå skal vi snart reise til vannet med ungene, fiske krabber og grille pølser. Ha en super dag!
Klem fra Kaspara

Hei Persilja
Jeg føler ofte at ingen andre ser de tingene jeg synes er fine. De står der så alene, og jeg redder de fra den sanne containerdød.
Skjermen falt jeg også så for, styrte gjennom rommet mot den. Så merkelig forresten det du sier med svenske loppemarkeder. Jeg finner jo ALLTID så masse fint nettopp på loppis i Sverige.... Kanskje dere i nord har mer sansen og beholder godbitene selv. Ha en glad dag,Persilja!
Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
marieinwonderland

marieinwonderland

19 oktober 2008 14:56

For en fantastisk lampe og geviret! Du er en skikkelig god sakleter;)

http://www.marieinwonderland.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

19 oktober 2008 15:47

Hej och WOW! Är så avundssjuk jag är på de där färgglada glasunderläggen. Vilka fynd du har gjort.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
fru.vims

fru.vims

19 oktober 2008 17:44

for et funn av en lampe! Og med den perfekte lamspeskjermen, skulle tro det var noe du hadde satt på selv. med andre ord kaspara perfekt! :)

fikk handla litt lopper i helga jeg også, manne sukka tungt da han så teppet i dusjen...HVOR skal vi ha det hen???

kremt, i det huset vi skal kjøpe vel..... ;D

god søndag kveld!!

http://fru-vims.blogspot.com

 
Ingen bild

Maria - galtöroad

19 oktober 2008 19:29

Lampan och bordet var ju skitsnygg!! Den kommer bli läcker i vitt tror jag. skärmen såg ut att vara i bra skick me.

Har en liten fråga...du arbetar väl som lärare? Vilka åldrar har dina elever? Jag undrar eftersom min skola letar efter ett samarbete med en skandinavisk skola...Jag arbetar på gymnasiet, dvs åldrarna 16-18 år.
Kram

 
TM

TM

19 oktober 2008 19:32

Den lampen var virkelig knall! :-D Hadde nok beholdt den slik den er jeg da.

http://www.fast-city.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

19 oktober 2008 20:32

Hei Marie in Wonderland
Så koselig med hilsen! Ja, jeg var kjempefornøyd, og enig med deg at lampa og geviret var noe av det beste. Så fint innlegg du hadde om rognebær! Har hørt om folk som har tørket rognebær og tredd de på snor og brukt som julepynt. Tror det ville bli veldig vakkert. Ha en fin kveld!
Klem fra Kaspara

Hei Tant Grøn
Takk for kjempemange kommentarer!!! Du hadde jo gått helt amok på kommentarfronten, og det er veldig koselig! Ser at du har funnet masse fint på loppis også. Likte særlig godt prikket krus og duk.
Brikkene til å ha under glass er jo bare til å bli i godt humør av.
Ha en glad kveld! Klem fra Kaspara

Hei fru Vims
Ja, er det ikke supermorsomt med loppis! Kan tenke meg at du og Alvorada var et fint tospann på loppis, ja. Så gøy at du likte lampa. Ja, hadde dere bloggvenner vært der, tror jeg nok det kunne bli litt action rundt lampa som sto der i all ensomhet før jeg forbarmet meg over den. Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Hei Maria
Ja, skjermen var helt fin uten rift eller flekker. Noen får vondt i sjelen av å tenke seg lampa hvit, mens andre tror det blir flott.Gøy at formeningene er mange.
Jeg er i permisjon som lærer, men tar vikardager. Nå skal jeg jobbe i to uker på 5.trinn Jeg er altså i barneskolen og jobber mest på 5.-7.trinn Dine elever blir noen år eldre kan du si! Ha en glad kveld! Klem fra Kaspara

Hei TM
Gøy du likte den. Ser sjarmen slik den er også, så jeg skjønner hva du mener. Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
mARi

mARi

19 oktober 2008 20:35

Å fyttigrisefisen! Den lampeskjermen kommer jeg til å drømme om i natt! Shit assa! Den var kanonfin!

Nå skal den litt slitne tobarnsmora legge seg på lading. I morgen skal jeg være hjemme alene med syke barn....

Takk for koselig mail forresten ;)

Klem M

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
makiato

makiato

19 oktober 2008 20:45

Den lampan och glasunderläggen är så snygga! Vilka fynd du gjort - grattis!

http://makiato.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

19 oktober 2008 21:39

Slitne tobarnsmødre trenger definitivt lading!!! De lades vel rimelig opp smågutta dine og tenker jeg meg.
Så du likte lampa! Håper det blir en fin drøm og ikke en dramatisk drøm med slosskamp mellom Kaspara og Mari om lampevidunderet. (fnis)Sov godt!! Klem fra Kaspara

Hei Makiato
Takk for hilsen! Lampen faller tydeligvis i smak hos mange. Underlig egentlig at ingen så den på loppisen. Jeg hadde nemlig først rotet rundt i stoffene, før jeg virvlet videre til lampene. Ha en fin kveld og natt!
Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

19 oktober 2008 22:39

Hej!
Men vilken cool lampa! Har aldrig sett en liknande. Och skärmen så snygg!
Tycker att du och Kardemumma bara superfyndar hela tiden! Kanske måste jag åka på en loppistur till Norge någongång! =)

http://jagblommar.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se