Direktlänk till inlägg 13 oktober 2008

Lørdagens loppefunn

Av Kaspara - 13 oktober 2008 09:53

Lørdag var vi igjen på loppemarked. Det var i et trangt og varmt lokale, og minstemann sto og holdt i strikkejakka mi, mens jeg sto på hodet i stoffene.

Heldigvis for ungene var det bare et loppemarked vi reiste til, og det var tid til masse annet spennende utover dagen. Yngstemann er rimelig lei loppemarkeder nå. Eldstemann er nok mer skattejeger.

Vi fant et lite avlastningsbord med skuff til 50 kroner. Det får nok en omgang med malekosten. Ellers fant jeg en høy lampefot som blir flott hvit ,tror jeg. Den kostet 30 kroner. Igjen var det et slikt rimelig loppemarked, hvor man kunne gå amok uten å kjøpe seg fra gård og grunn.

Alle lampeskjermer kostet 5 kroner. Et annet priseksempel er; den vakre japanske sukkerskålen, den sort/hvite asjetten samt broderibilde(som blir veske) kostet 20 kroner til sammen. Utrolig billig!!!!

Spesielt godt likte jeg det mosegrønne storblomstrete stoffet. Det ga litt hjertebank, da jeg oppdaget det i en eske under bordet.

Så når dette innlegget er ferdigskrevet, skal jeg igjen hive stoffer i maskinen. Bunken på den turkise kommoden utenfor syrommet vokser og vokser, og er herlig å kikke på. Skal prøve å få montert noen grytekluter til i dag. Har funnet ut at jeg skal ha noen grytekluter også i boden min på julemarkedet. Ha en fin mandag og uke full med nye muligheter!


 
ANNONS
 
Lotten

Lotten

13 oktober 2008 11:11

Vilka härliga fynd du har gjort! Lampfoten kommer att bli jättefin målad och det lilla bordet med lådan med ;-) Härliga tyger - de kan man inte ha för många av!

Vad härligt att stå på julmarknad och sälja! Har du gjort det föut eller är det första gången? Dina grytlappar kommer gå åt som smör i solsken ;-)

Ha en bra dag! Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

13 oktober 2008 12:42

Så mye flott du fant da!!!! Det storblomstrete stoffet var jo bare fantastisk..Er det en gammel gardin tro?
Nydelig var det iallefall..Avlastningsbordet var kjempkoselig med en liten skuff i!!!
Glasstøyet er sånt som jeg ser etter hele tiden. men sjelden finner..Fatet med lokk var koselig!!! Ser at du også har barn som er litt lei loppis..Datteren min vil ikke være med loppis lenger så vi passer på å reise ut når hun er på speiderturer eller bortreist andre steder..Ser for meg at hun aldri kommer til å nærme seg et loppis når hun blir voksen hihi, men det kan jo endre seg..Jeg blir veldig revet med av å se hva andre finer på loppemarkeder også..Skal bli spennende å se på de nylagede gryteklutene etterhvert! Ha en fortsatt fin dag :)

http://husetvedbekken

 
Kaspara

Kaspara

13 oktober 2008 14:25

Hei Lotten
Ja, jeg er så spent på hvordan lampefoten blir med maling. Har sett lenge etter en høy en som denne. Bordet er så fint med skuffen og hyllen som jeg kan ha blader og bøker på.
Jeg sto på "Det kulturelle julemarkedet" i byen i fjor også. I år har jeg leid bod for to dager. Det er åpningshelgen, så forhåpentligvis er det litt folk ute da.
Jeg stresser litt med tanke på varer. Jeg må være flink til å produsere nå!!!! Skal vikariere i skolen et sted mellom 1-4 uker fra 21. oktober. Hadde jo ikke helt regnet med det, så nå må jeg være litt disiplinert.
Ha en herlig dag,Lotten! Klem fra Kaspara

Hei Kardemomme
Takk for to kommentarer! Du får løpe til fretex etter platecoveret og krysse fingrene! I dag har jeg malt første strøk på skuffen fra naboen lilla. Skal ta et strøk til senere i dag. Er litt stressa nå, for nå har jeg brukt 99 bilder. Har mailet Bloggagratis. Vil gjerne kjøpe flere bilder men var det vanskelig???? Husker du skrev noe om dette en gang. Jeg har ikke sjekket mailen, så jeg vet ikke om jeg har fått svar. I dag skal jeg være med eldstemann på fotballtrening pluss hjelpe en kollega å skrive en tale til en femtiåring. Ha en nydelig dag!! Klem fra Kasparahttp://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Briggs lekehus

Briggs lekehus

13 oktober 2008 19:09

det grønne stoffet var kjempefint! Også likte jeg godt det fatet altså. Fint!! Kjekt kjekt kjekt å se loppisskatter!

Også ser jeg over i kommentaren din at vi kun har et visst antall bilder til rådighet? Gulp! Jeg slenger jo ut bilder i hytt og pine. Hmm..ikke satt meg ordentlig inn i dette. Jaja..nå vet jeg iallefall!

http://briggslekehus.blogspot.com

 
fru.vims

fru.vims

13 oktober 2008 19:20

ja, det grønne stoffet var hjertebank fint :)
flotte funn som alltid, flinke loppedamen ;D

http://fru-vims.blogspot.com

 
Maria

Maria

13 oktober 2008 21:58

Hej!
Det känns för mig som om du och Kardemumma är som två goda blogg"systrar" som har så fint och superfyndar på loppis!! Godkväll!!

http://jagblommar.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

14 oktober 2008 08:29

God morgen :)Så sitter jeg her med kaffekoppen igjen..Tar meg et par minutter mens jeg logger meg inn på systemene her..Som Maria så fint sier det så føler jeg også at du er som en bloggsøster :))
Veldig koselig å ha deg her :))
Hvordan går det med hjelp fra bloggagratis? Har du hørt noe ennå? Det pleier å ta litt tid før de svarer..Sist jeg trengte svar på noe sendte jeg mail til leverandøren av bloggagratis. Mailadressen står på førstesiden på bloggagratis.se..Prøv det!
Ønsker deg en fin dag :)Stor morgenklem herfra :)

http://husetvedbekken

 
Kaspara

Kaspara

14 oktober 2008 09:29

Hei Briggs lekehus
Ja, jeg likte også supergodt det grønne stoffet. Nå surrer og går det i vaskemaskinen. Så i morgen kan jeg hive meg over det til et eller annet syprosjekt.
Når det gjelder antall bilder vet jeg ikke hvordan dette er for dere som bruker Blogspot. Jeg er tilkoblet Bloggagratis. For min del har det ordnet seg foreløpig. Har fått 300 ekstra bilder. Ha en glad dag! Klem fra Kaspara

Hei fru Vims
Rart med det, akkurat dette stoffet har visst klart å øke hjertepumpa til flere.
Det surrer og går i vaskemaskinen akkurat nå. Ha en fin dag! Klem fra Kaspara

Hei Maria
Ja ,jeg føler virkelig at vi er "bloggsøstre". Det var jo Kardemomme jeg ble kjent med først, før jeg begynte å blogge. Sånn sett påvirket det meg nok til å starte bloggingen selv også. Hun har kommet med tips og råd og heiet på meg hele veien.
Etterhvert har også så mange andre herlige bloggdamer dukket opp. Så egentlig er vi kanskje en kjempestor søskenflokk??? Du er jo også en av dem jeg stadig har litt kontakt med. Ha en herlig dag! Klem fra Kaspara

Hei Kardemomme/ bloggsøstra
Nå er jeg lettet over å ha fått 300 nye bilder foreløpig. Var jo ikke så lett det der med svensk mobilnummer osv. Kanskje vi til slutt må alliere oss med svenske bloggvenninner???
Her er det strålende vær og i dag MÅ jeg ha en lagedag pluss sette de siste løkene i jorda. Det er meldt kaldere framover har jeg hørt. Ha en sprudlende dag! Klem fra Kasparahttp://kasparasregnbue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se