Direktlänk till inlägg 11 oktober 2008

Jeg er blitt gryteklut -kreatør!

Av Kaspara - 11 oktober 2008 13:36

Tenk så morsom tittel i telefonkatalogen; gryteklut-kreatør!

De siste dagene har jeg sydd grytekluter av loppestoffer. Det begynte med at mannen min synes vi burde bytte ut noen av de gamle som hadde sett bedre dager. Leker man kreativ så leker man kreativ og lager de selv selvfølgelig...... Det var faktisk veldig gøy, et lite prosjekt hvor en ser snarlig lyset i tunnelen. Har sydd 4 par nå, og viser fram to i dag.

Synes det var så nydelig det loppestoffet med sommerfugl og blader som opprinnelig har vært små brikker.

I dag har hele familien også vært på loppemarked. Det ble en bærepose med nye stoffer, en høy lampefot, to lampeskjermer og et brunt lite avlastningsbord med skuff som skal males. Får se om jeg ikke får tatt noen bilder etterhvert.

Nå har jeg et lite "friminutt" ,mens ungene leker med tre unger som er på besøk. Snart må jeg hanke dem inn for  å få på  dem bursdagsklær. Solen skinner, og det er drømmevær her hos oss. Ha en herlig lørdag du også!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Helene

11 oktober 2008 14:46

Kjempefine! Likte spesielt godt de to du har laget i blåtoner. Du har en super blogg og et nydelig hjem. Jeg må si at du og Kardemomme gir meg mye inspirasjon. :)

 
Lotten

Lotten

11 oktober 2008 17:51

Åhhh dom var ju jättefina! Men vad skall du med så många till...? ;-) Vad har du för mellanlägg för att de skall tåla värmen?

Ha en skön lördag! Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

11 oktober 2008 20:14

Fy søren så fine grytekluter Kaspara!!!!
Lager du sånne til julemarkedet kommer de til å forsvinne som dugg for sola..!!!
Kunne godt ha kjøpt alle sammen av deg!!!!
Jeg misunner deg som kan applikere altså..
Tror jeg må kaste meg ut i det..Får hller prøve og feile en stund..Når jeg bruker loppestoffer er det jo ikke så farlig om det går galt heller..I dag har det vært en fantastisk høstdag i oslo også, og jeg har gjort det største loppefunnet noensinne..
Lykken har tydeligvis vært med meg i dag :)
Ser at du også har "fyndat"..Gleder meg til å se resultatet ;)

Ha en fin lørsdagskveld :)Klem fra Kardemomme :))

http://husetvedbekken

 
Kaspara

Kaspara

11 oktober 2008 21:31

Hei Helene
Tusen takk for koselige ord som inspirerer!
jeg likte nok best den blå varianten selv også. Så at jeg hadde tatt bildene før de var helt ferdig montert, men nå har de fått hemper og bakstykke. Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Hei Lotten
Det var så gøy, og jeg har jo så mange loppisstoff nå, at jeg tenkte jeg kunne sy noen til julemarkedet jeg skal delta på også. Vi får se om mellomlegget duger. Det er tykk flatvatt. Ha en herlig kveld! Klem fra Kaspara

Hei Kardemomme
Ja, jeg skal ha noen grytekluter på julemarkedet også. Applikere er ingen sak. Du kommer til å klare det strålende, hvis ikke får du ta et intensivkurs hos meg.
Du er en rev på loppis. Kommenterer på bloggen din etterpå. Ha en fin kveld, og nyt alle dine utrolige funn! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

11 oktober 2008 21:52

Hej!
Jättefina! Härliga färg och mönsterkombinationer!

http://jagblommar.blogspot.com

 
Nina

Nina

11 oktober 2008 23:12

Hvor får du tålmodigheten til å klippe ut reinsdyr på reinsdyr fra? Og sannelig applikere de etterpå ;0). Jeg er impo. Grytelappene var inmari KULE og veldig originale. Tror du kan gjøre det STORT som grytelappkreatør....
Nå tipper det snart over til søndag her - ønsker deg en flott avslutning på uka!

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Briggs lekehus

Briggs lekehus

12 oktober 2008 19:21

For noen flotte grytekluter!! Du tryller med symaskinen! Skulle gjerne hatt meg et par av dem altså! Og en brownie:-)

http://briggslekehus.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

12 oktober 2008 20:06

Hei Maria
Så gøy at du likte dem! Vet du, jeg kan bare ikke glemme den fantastiske tapeten fra besteforeldrene dine. Tror det er den fineste tapeten jeg har sett ever!! Ha en god kveld! Klem fra kaspara

Hei Nina
Egentlig er jeg tålmodig med mennesker men ikke med ting. Akkurat den klippinga av reinsdyr går greit. Gjør det ofte under ungenes innsoving. Tar en tur på arbeidsrommet rett over deres rom og småtusler litt. Har sydd noen grytekluter til også.(uten reinsdyr) Takk for mail! Ha en glad kveld! Klem fra kaspara

Hei Briggs lekehus
Takk for det! Ja, tryllerier er spennende! Har sååå mange loppisstoffer som venter på meg nå. Skulle gjerne sendt et helikopter til deg med brownies og grytelapper!
Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se