Direktlänk till inlägg 8 oktober 2008

Skrotnisse og Askeladd

Av Kaspara - 8 oktober 2008 20:21

Ja, så har jeg gjort det igjen........

Jeg har gjort et dykk ned i våre kjære, søte naboers container. Sist de var på oppryddingsstien reddet jeg ; en rokkokosofa, to rokkokostoler, to vakre hvite trestoler med trekk, en kommode med svungne ben samt et flott hvitt skrivebord fra den sanne død. Da jeg så de var i gang igjen, strakte jeg nok litt hals og var svært årvåken......Jeg tuslet over gata, de er faktisk gode venner av oss, så det var intet problem å spørre om å få ta en titt på det  de skulle kvitte seg med. Jeg har et alvorlig problem; jeg ser alle de slitte, litt kjedelige tingene foran meg i spennende farver eller med en ny funksjon. Min stakkas mann, han blir nok litt oppgitt når han kommer hjem senere i kveld. Jeg har slepet masse i hus opp gjennom årene....

Han glemmer ikke den gang vi skulle til et stort shoppingsenter i nabobyen, og jeg så et slitt hvitt avlastningsbord i veikanten. Jeg hylte "Stopp!!!!!" og var fra meg av begeistring. Det var på den tiden da vi brukte tvillingvogn til guttene våres som er født så tett. Det var lite plass for herligheten jeg hadde funnet, og eneste løsning var å demontere barnevognen i små deler. Jeg skal aldri glemme at min litt slitne småbarnsmann sto der i veikanten og gjorde akkurat dette. Hadde vi ikke tatt bordet med hadde jeg fått høre om det bordet til jeg hadde blitt åtti, var kommentaren hans. I dag står det i spisestua under et vindu og er så vakkert med sitt litt slitte drag.

En annen gang så jeg fra bilvinduet to jernunderstell til kafe`stoler på vei til stranda. De var slengt fra seg på en liten miniskrotplass og fikk plass i bilen vår. Etter å ha godsnakket med min fingerferdige svigerfar, lagde han flotte seter av treplanker til stolene som ble seende ut som antikke, franske kafe`stoler. Så fine ble de, at den ene dessverre er stjålet fra hagen.

I dag kom jeg hjem med tre ting. Det var to fine trestoler som trenger en omgang med malerkosten og en stor skuff med fint beslag. Skuffen så jeg for meg malt lilla og hengt opp på høykant i arbeidsrommet. Så den med glade stoffer liggende lagvis og fristende. Stolene kan jeg enten male hvite og ha som supplement til spisestua som har ulike hvite stoler. Jeg ber ofte mange gjester, og da er det greit å ha ekstra stoler på lager. Eller jeg kan male de i glade farver.De kan jo fremdeles være supplementsstoler. Gøy med en farveklatt innimellom. Eller kanskje de havner på småguttas rom.

Jeg skal vise skuffehylla mi etterhvert og stolene.

I dag legger jeg ut noen bilder av en glass-samling på en skjenk. Synes det er så flott med masse klart glass samlet. Jeg er glad i farver, men det kan være deilig å ha noe rolig å hvile blikket på enkelte steder i rommet også. Medisinflaska er jeg svak for. Kjøpte den i Danmark i sommer. Er også så glad i boblelysestakene kjøpt for en slikk og ingenting hos "Søstrene Grene" også i Danmark i sommer. Bilde nummer to viser mine tomme rammer. Ungene holder på å le seg skakk, og synes mamma er helt gal som henger opp tomme rammer, men er de fine kan det kvalifisere til veggplass hos oss.

Har fått mange kommentarer fra gjester på akkurat det. Særlig svogeren min fra Trondheim liker å erte meg her.

Ha en herlig kveld i rufseværet, eller har du kanskje bedre vær der du bor? 
ANNONS
 
Ingen bild

Persilaj

8 oktober 2008 22:01

Hihi! Jag tror nog att det skulle bli för många skrotnissar på er gata om jag också flyttade dit! :D

 
kardemomme

kardemomme

8 oktober 2008 22:02

Så vakre glass!!! Tenk at boblelysestakenen er fra Grenes!!! Jeg har jo hatt gleden av en forhåndstitt hos deg før du begynte å blogge og kjeg la straks merke til vakre disse flaskene og glassene og de herlige boblestakene..Det er virkelig et herlig stilleben du har satt sammen!! Gøy å lese om dine funn hos naboen og i veikanten hihi!! Vi er nok litt like der..Når det er Rusken-aksjon har jeg ganske lange øyne inn i hagene til folk som har satt fra seg ting de vil kaste..Det er en goood følelse å få noe ut av lite!!! Gleder meg til å se hva du gjør med dagens funn etterhvert :)
Lilla skuff med stoffer i høres lekkert ut :))) Ha en fortsatt fin kveld :) Klem herfra :D

http://husetvedbekken

 
Lotten

Lotten

8 oktober 2008 22:13

Jag älskar att kika och även fynda i containrar eller soprum. När vi bodde i lägenhet inne i stan var vårt grovsoprum en riktig guldgruva - man kunde hitta de mest fantastiska saker där nere! Spännande att få se bilder på dina fynd ;-) Fin glas samling du hade där på skänken!

http://ornnastet.blogspot.com

 
Maria

Maria

8 oktober 2008 22:27

Hej!
Alltid bra om man kan få ta hand om det som andra människor tänkt slänga bort! Men mitt problem är att jag inte har plats med prylarna, jag skulle behöva ett hus till. Ryms alla möbler i ditt hus eller sparar du till framtida behov?
Go'kväll från Jag blommar

http://jagblommar.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

8 oktober 2008 23:24

Hei Persilja
Det hadde vært veldig hyggelig og praktisk om du hadde bodd i min gate! Da hadde det bare blitt halvparten av "skrotet" på oss, og tenk hvilken lykkelig mann jeg fikk!!
God natt og sov godt! Klem fra Kaspara

Hei Kardemomme
Ja, du har vel "Søstrene Grene" innen rekkevidde, heldiggris!!!! Så flink du er som har bakt i kveld. Jeg er også veldig glad i å bake brød. Er faktisk ikke så "søt" av meg. Søt gjærbakst kan jeg godt fryse ned uten å ta en smakebit, men brød.........vann i munn... Tror jeg må bake brød eller grove rundstykker i morgen. Sov godt og drøm morsomt! Klem fra Kaspara

Hei Lotten
Ja, vi får ta noen containerdykk sammen!! Du har ikke noen bilder av slike funn da?
Ha en god natt! Klem fra Kaspara

Hei Maria
Jeg får nok for mye i hus etterhvert. Vi skal pusse opp kjellerstua som vi ikke bruker slik den ser ut nå, pluss et gjesterom i kjelleretasjen. Mitt argument nå er ; vi kan sikkert ha det i kjelleretasjen!
Vel, den har sine begrensninger....Sukk..
Ha en god natt! Klem fra Kaspara
http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Tove

Tove

9 oktober 2008 09:36

haha.. Ser for meg mannen din i veikanten..:) Ja, de visste kanskje ikke helt hva de gikk til disse mennene våre. Eller de har trodd det skulle gå over. Vi satt å så på luksus fellen på tv3 i går og når de viste hva som kommer neste gang var det en dame som hadde et helt rom fullt av nisser..RØDE JULENISSER. Og mannen til dama fortvilet over at han ikke visste hva han skulle gjøre lenger.. Og mannen min sier at sånn har han det også, bor i et hus fult av TING. Ja, han gjør kanskje det, men det er i allefall forsvinnende få nisser:) Og de rammene dine var superstilige, men man må kanskje være over gjennomsnittet interessert i interiør for å se det vakre i det. Er også enig med deg om at det er flott med områder uten de store fargesprellene også, og glass samlingen din var utrolig flott!

Ha en deilig torsdag!
klem

http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

9 oktober 2008 14:13

Hei du :)Jeg titter stadig innom deg for å se om det skjer noe nytt :)
Blir nesten desperat når det ikke er noen nye bilder hihi!!!

http://husetvedbekken

 
Kaspara

Kaspara

9 oktober 2008 18:38

Hei Tove
Et HELT rom fullt av røde nisser!!!!! Da er jeg redd jeg bare hadde sett bakbeina til mannen min.....
Så deilig at noen kan like tomme rammer!
Fin butikk du har fått deg! Gratulerer så masse!! Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Hei Kardemomme alias Desperado
Slapp helt av og ta noen beroligende pusteøvelser!!!!! Det kommer et innlegg når ungene er i seng. Inntil da ha det feiende flott! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se