Direktlänk till inlägg 5 oktober 2008

En kakkel til Persilja

Av Kaspara - 5 oktober 2008 17:10

Persilja  eller "Firebarnsmamman" som står som link hos meg, sendte en kommentar til bildet med Steltonkanna og Broste-skålen.Det eneste hun klarte å se på bildet var blomsterflisen som lå på kjøkkenbenken.  Her kommer den, Persilja og alle dere andre. Viser også noen andre i samme serie. Flisene er av marmor og håndskårede samt håndtrykkede. Noen av de botaniske flisene er trykk fra gamle skrifter i Vatikanet.

De finnes med ulike temaer; musikkinstrumenter, tall, bokstaver, dyr, blomster og mer. Man skal kanskje ha en ganske stinn lommebok for å dekorere en hel vegg, men de kan jo også brukes som f.eks brikke til å ha under glass eller bare som et vakkert innslag liggende på en skjenk.

Prisen pr. flis er ca. 160-170 kroner.

Jeg har selv den ene blomsten, men kunne gjerne tenkt meg flere.

Synes de er fantastisk flotte med dyremotiv også. Tror det minner meg litt om skoleplansjer, som står høyt oppe på ønskelista mi.

Ha en avslappende søndag rundt omkring!

 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

5 oktober 2008 18:32

Så utrolig lekre kakler!!!! Jeg la også merke til de i forrige innlegg! Både fargene og mønsteret er fantastisk :) Hvor har du kjøpt dem? Kanskje på reiser?
I dag har det gått i ett med storopprydding i garasje, boder, ting skal på loftet og jeg har igjen flyttet på ting i stue..
Etablerer mitt eget syrom og trengte et skap som vi har tatt fra stua..Er såvidt innom bloggen for å titte mens jeg tar meg et stort glass vann puh!!! Er ikke ferdig og blir det nok ikke før sent i kveld..
Rekker ikke å sy den planlagt veska i dag..Blomstene og stilkene er ferdigheklet så det er bare selve veska igjen..Tenkte bare jeg skulle si at du bare må legge ut bildet av kjolen fra BoligLiv hvis det var planlagt?
Pussig at vi skulle komme på dette på likt :)) Jeg var så fornøyd da jeg fant akkurat de rette stoffene på loppemarkedet i går :) Blir spennende å se hva du fant i går :) Klem fra Kardemomme

http://husevedbekken

 
maria / frøken Fryd

maria / frøken Fryd

5 oktober 2008 20:47

Uhhh, de er fine :-)

Alt her er jo fint.
Jeg har sendt dig mail og invitation.

Klem Maria

http://marias-sted.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

5 oktober 2008 21:06

Hei Maria
Takk for kommentar. Skal lese mailen din etterpå! Ha en avslappende kveld! Klem fra Kaspara

Hei Kardemomme
Ja, er de ikke fine. De er til salgs i søsteren mins interiørbutikk.
Jeg bare ler av at vi har festet oss ved akkurat samme bilde i "Boligliv". Jeg legger ikke ut det bildet nå. Førstemann til mølla....osv. Gleder meg til å se den inspirerte veska. jeg kunne godt tenkt meg å bruke ideen i et plagg til meg selv engang. Litt herlig bohemsk og flower power på en
måte.Synes det bildet er så utrolig herlig!!
Skal prøve å få tatt bilder av det lille jeg fant i går. Ha en herlig søndagskveld! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilaj

5 oktober 2008 22:31

Tack för närbilden! Så otroligt vackra!!!! Tänk att ha några få i ett överigt vitt eller blått kakel...SÅ vackert!!! Men även som du har den liggandes på bänken är de ju vackra!

 
Mari

Mari

5 oktober 2008 22:40

Kombinasjonen lyseblått/rosa som på den flisen er bare SÅÅ flott!

Og kan vennligst du eller Kardemomme legge ut bilde av det mye omtalte kjolebildet snarest? Man blir jo så nysgjerrig her man sitter :)

Flotte lamper du hadde under her og!

Klem M

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Rosa

Rosa

5 oktober 2008 22:51

Nyydelige fliser!!! alle sammen, selv om de med blomster ble en favoritt!

http://www.cafelatter.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se