Direktlänk till inlägg 28 september 2008

Så ble endelig to lamper ferdige !

Av Kaspara - 28 september 2008 21:15

Her kommer to selvmekkede lamper med utgangspunkt i loppisfunn. Dere som har fulgt bloggen husker kanskje de kuleformede messing- lampeføttene. De er nå malt i lilla og hvitt. Har brukt vanlig interiørmaling.

Lampeskjermene er trukket i mine favorittstoffer her hjemme. Jeg tror Kardemomme fra "Huset ved bekken" har sydd på sine stoff. Jeg har nå prøvd klyper og lim-varianten. Synes det fungerer ganske greit, selv om ikke innsiden er helt like fin som utsiden. Det skal sies. Har brukt tekstillim. Det jeg brukte het " Gutermann creativ".

Det er veldig morsomt hvordan man kan lage seg nye personlige  lamper for en slikk og ingenting. Lurte litt om skjermene mine ble noe stramme i stilen til lampeføttene, men har funnet ut at jeg kan like det.

Ha en avslappende søndagskveld!

 
ANNONS
 
Alvorada

Alvorada

28 september 2008 22:23

100% PERFEKT resultat! :) Bloggen din er altså bare så utrolig inspirerende. Elsker den øverste lampa, jeg bare venter tålmodig på at du og Kardemomme slår dere sammen og åpner lampebutikk (med rabatt for gode bloggevenner ;)
Jeg har jo lekt med tanken på å lage min egen lampe ganske lenge nå uten å ha kommet i nærheten av å sette det ut i live. Men må si at tanken på klyper og tekstillim har gitt meg nytt mot. Kanskje jeg må stifte nærmere bekjentskap med denne kreative mister Gutermann? :)
Skulle ønske jeg var lærer og hadde høstferie nå!

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

28 september 2008 23:37

Hei Alvorada
Så gøy at du likte lampene! Jeg liker nok best den rødrosa varianten jeg også. Det er veldig mine farver.
Jeg har sagt til Kardemomme at hun får kjøpe nabohuset som kommer til salgs snart. Så kan vi åpne "Kardemomme & Kaspara" med thirdhand lamper, kule bruktfunn, samt sy,strikke og heklesaker. Vi skal kreere nye ting, skravle, selge og drikke kaffe hele dagen lang!
Jeg tror motivasjon har alt å si. Har du skikkelig lyst på din egenlagde lampe, er jeg sikker på du klarer det flott!
Bare anskaff mister Gutermann du, og kjempelykke til!! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

29 september 2008 06:47

Sueprfint! Och jag föll mest för den lila! Så cool! ÄVen om den vita förstås skulle vara välkommen hos mig också! :D Jag brottas fortfarande med min lampskärm och jag har använt både lim och klädnypor men den vill inte bli klädd. Så den får nog vara naken!!! Morr! Får nog satsa på en sån där rak och lite enklare modell. Finns det nåt tredje hus att köpa? Jag känner att jag skulle vilja bli norsk! :D

 
Mari

Mari

29 september 2008 08:06

Åh, fyyyyy flate pannekake!! Kjempefine :)

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

29 september 2008 08:37

De blev ju bara sååå fina! Jag vill oxå ha en sådan lampa... måste pröva att sy/limma lampskärm!!! Får väl kanske börja med att hitta en fin lampfot att pimpa.... Vad händer med den fina gula lampan du fyndade? Nyfiken ;-)

Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

29 september 2008 10:50

Hei Persilja
Så morsomt at du likte den lilla! Du vet det er dette lilla blomstrete stoffet du har kommentert før.
Jeg tror at enten er stoffet du prøver å kle lampeskjermen med for stivt eller lampeskjermen er for glatt, eller begge deler! Jeg er 100% overbevist om at du klarer å trekke en lampeskjerm, men det er blitt et eller annet galt med materialene. Mine stoffer er veldig myke og lampeskjermene har fra før vært trukket med mykt stoff. Med Gutermann tekstillim festet stoffet seg veldig greit. Vær obs på at dersom du har et mønstrete stoff på lampeskjermen, kan mønsteret skinne gjennom når det er lys i lampen.Ensfarvede skjermer er mest egnet.
Jeg skal gi deg beskjed med en gang et nytt hus er til salgs her!!! Det har faktisk vært en del hus til salgs her i det siste. Velkommen ned til sørlige del av Norge med mye sol, varme svaberg og milde vintre!!!!
Klem fra Kaspara

Hei Mari
Gøy du likte dem!! Sender deg en mail, bare jeg får tid! Du har jo et ubesvart spørsmål til meg. Ha en glad dag! Klem fra Kaspara

Hei Lotten
Det er bare å kaste seg rundt å prøve!!! Det er kjempelett å finne lampeføtter. Kunne egentlig tatt med mange flere på siste loppemarked. Det er utrolig hva maling kan utrette på en i utgangspunktet kjedelig lampefot.
Den gule lampen er nå oppe i annen etasje i gangen. Den står på den største isblå kommoden fra forrige loppis sammen med en bunke glade stoffer.
Lykke til med lampeprosjekt!!! Klem fra Kasparahttp://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
m a r i a k o d e n

m a r i a k o d e n

29 september 2008 23:01

HJÄLP SÅ SNYGGA LAMPOR!!!!!!!!!
=)
Så himla fint......Inspirerande!

http://www.mariakoden.blogg.se

 
kardemomme

kardemomme

30 september 2008 10:55

Fy søren så fine de ble!!!!!!!! Dette ER virkelig morsomt!!!! Vi burde startet butikk for da kan vi lage så mange lamper vi bare orker hihi!!!! Greier ikke å velge hvem som ble finest..Begge ble jo helt herlige!!!!!

http://husetvedbekken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se