Direktlänk till inlägg 26 september 2008

En tur i hallen og lampeprosjekter

Av Kaspara - 26 september 2008 12:06

I går tok jeg med dere inn i hagen, og derfor tenkte jeg at vi kunne fortsette inn i yttergangen med alle veskene og tørklene mine. Selv om yttergangen er malt helt lys, frisker det opp med glade farver hengende på knaggene.

Videre går vi inn i hallen der vi har en familievegg med gamle bilder av familiene våres på begge sider. Jeg har ofte hatt lyst til å ha en tapet på denne ene veggen. Har dratt hjem haugevis av tapetprøvebøker og slept dem  tilbake til butikken. Har ikke gitt meg enda, og det blir sikkert flere tapetbøker som skal gjeste heimen. Mange av tapetene jeg har sett på har hatt en isblå bakgrunn. Utfordringen er at tapeten må tåle familieveggen som vi ikke vil kvitte oss med.

 Det hvite skrivebordet som forøvrig venter på beslag reddet jeg fra en container. Det var våre nyinnflyttede naboer på den tid, som ikke synes møbelet passet inn funkishuset sitt. Flott for oss! Det manglet to skuffer som de brukte som hyller hjemme på veggen. Svigerfar ble satt på saken, og snekret to nye skuffer til skrivebordet.

Så litt referat fra malingslabratoriet mitt i kjelleren. For dere som har sett mine loppislamper, har nå den ene boblelampefoten blitt hvit (Lady interiørmaling halvblank 40) . Den kledde å bli hvit! Den andre boblelampefoten er nå blitt herlig lilla. Tror det kan bli bra! Den minste lampefoten er også blitt hvit. Dessuten holder jeg på å male en stor stålampe med løveføtter hvit. Den fikk siste strøket nå nylig. Den var opprinnelig brun, og det hele ble litt trist. Nå står den og skinner i kjelleren og er blitt rent vakker! I morgen skal jeg på loppis og stupe ned i lampeavdelingen. Håper å finne en stor lampeskjerm til løvefotstålampa.

I går kveld fikk en av skjermene mine et nytt retrostoff. Har inntrykk av at Kardemomme syr på trekket?? Jeg prøvde meg med lim og klyper. Det fungerte, men tror kanskje jeg skulle hatt tekstillim. Jeg tok det jeg hadde for hånden. Det kommer bilder av lampene som har fått ansiktsløft i løpet av helgen her på bloggen. Ha en avslappende og herlig fredag!!!!

 
ANNONS
 
Lotten

Lotten

26 september 2008 12:42

Så mysigt det ser ut i din hall! Jag gillade familjeväggen med de svarta ramarna... och bokstaven såklart ;-) Ha en riktigt bra dag!

http://ornnastet.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilaj

26 september 2008 16:18

Vad du och kardemommen klär om lampskärmar så det står härliga till! Jag höll också på med det men min blev inte bra! Inte alls. Gav upp och är SUR! ;(
Men du!!!! Det där smyckeskrinet har jag ett nästan likadant. Jag har aldrig sett det hos någon förr!!! Fick mitt efter min mans farmor. Med innehåll och allt! (Gamla manschettknappar i guld och deras vigselringar och gamla broscher och halsband. Ett magiskt arv! Vet du något om ditt skrins bakgrund? Telefonen har vi maken till också, fast den är i vår stuga. Det var fint med alla svarta saker samlat så där!!!
Vet du vilken tapet som skulle kunna passa! Den som har svarta ramar, alltså en tapet med en massa tomma svarta ramar precis som era ramar. Då kan ni fylla några av hålen med ramarna och några förblir tomma. ;D

 
Ingen bild

Persila

26 september 2008 16:20

Här får du en länk med tapeter. Dels ramtapeten men även den första med blå rutor var fin!!!
http://www.lisabengtsson.se/tapet_familjen.asp

 
rosalucia

rosalucia

26 september 2008 19:13

Såå vackra sjalar, å bilderna överhuvudtaget.
Det blir så uttrycksfullt med svart/vitt!! Svettas lite med norskan..men jag lär mej, för vem vill missa dinas inlägg!!
Kram

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

26 september 2008 21:32

Til Lotten
Du er så flink til å legge igjen kommentarer, og det er veldig koselig.
Jeg liker også familieveggen, Morsomt for ungene også å se sine oldeforeldre og tippoldeforeldre som de aldri har møtt.
Bokstaver er jeg bare gal etter!Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Til Persilja
Kan ikke skjønne at ikke tusenkunstneren Persilja skulle få til lampeskjermer. Du klipper og limer jo mer enn noen andre. Tenk på veggen med treet! Har du prøvd med lim og klyper?
Smykkeskrinet som også spiller en vakker melodi når jeg åpner det, fant jeg på et loppemarked i Gøteborg. Man må til Sverige for å finne godbitene vet du!
Nå har jeg vært inne og kikket på henvisningen din (Lisa Bengtsson). Utrolig mye fint og fantastiske bilder! Har sett rammetapeten før og synes absolutt ditt forslag til denne er morsomt. Tror nok alikevel at jeg hadde blitt litt crazy i hodet av den. Litt vel brokete med masse rammer og det hele, men gøyal er den!
Den blårutete kan jeg nok klare meg uten. Er ikke så glad i ruter. Jeg likte best den rødrosa med sommerfugler og blomster, Den grønne retrotapeten var morsom og frisk men ikke i hallen min. Så så jeg jo flamingoer, da! Likte den i blåtoner. Utrolig mange fine bilder her . Jeg elsket bildet med Tolex-stoler med farverike puter ved vannet. Har du sett det?
Ha en avslappende god kveld! Klem fra Kaspara

Til Rosalucia
Takk for fine ord! Det inspirerer! Så herlig at du ikke gir opp norsken! Ha en glad kveld! Klem fra Kaspara


http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Ingen bild

helenemor

20 juni 2009 08:39

Heisann Kaspara!
så flott blogg du har! Jeg fant deg da jeg søkte "etter stålampe med løveføtter". Har akkurat kapret meg en slik og fått i hus. Den er ganske falmet og jeg går og lurer på hva jeg skal gjøre med den. Kunne vært lekkert med hvit tenkte jeg, men lakken er ikke ødelagt utenom at det er falmet i fargen. Jeg har ikke den hvite stilen i min stue, då den kan være trehvit eller en beis kunne vært fint. Men jeg kunne tenke meg å se den du har malt hvit!! Kunne du lagt ut bilde så jeg kunne smugtitte???? :o)

 
Ingen bild

helenemor

20 juni 2009 15:58

Etter å ha kikket litt til så ser jeg jo en liten lampe med løveføtter. kan det være den du mener? Jeg trodde det var en stålampe til å ha på gulvet jeg... Ok, viss det er den så har jeg jo sett den. Min lampe er en "gulvlampe" i tre, ca 160cm høy.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se