Direktlänk till inlägg 24 september 2008

Jeg elsker skilt !

Av Kaspara - 24 september 2008 11:43

Er det noe jeg virkelig har forkjærlighet for, er det gamle skilt. Dessverre er det ikke alltid så lett å få tak i, og de er blitt ganske dyre etter hvert de man måtte finne i en interiørbutikk/antikkbutikk. I sommer da vi var på ferie i Danmark og snublet innom et loppemarked, fikk jeg plutselig øye på et stort skilt som varslet 60 km/timen. Det lå under et gammelt bord og ingen så mye som så på det. Med skjelvende hender løftet jeg det store skiltet opp og forhørte meg om prisen. " Tja, 10 kr." svarte den vennlige danske damen. Jeg holdt på å stupe i bakken. Ikke tvil om at dette skiltet skulle skifte statsborgerskap!! Nå henger det foreløpig i gangen utenfor minstemanns rom. Synes ikke det er den helt ideelle plassen. Kanskje kommer det på veggen i kjellerstua den gang den blir pusset opp. Det hadde vært flott på et av gutterommene også, men da er det nok duket for litt sjalusi, for begge liker det og jeg klarer ikke gi det til en av dem bare.

Ha en solrik septemberdag!

 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

24 september 2008 13:39

Hah!!! Enda en ting vi har felles hihi!!! Jeg ser alltid etter skilt jeg også, men det er sjelden jeg lykkes. Men i juni fant vi dette Taxi-skiltet som også virket skulle det vise seg..Gå 70 kroner for det.. http://husetvedbekken.bloggagratis.se/2008/06/01/750462-dublin-taxi/

http://husetvedbekken

 
kardemomme

kardemomme

24 september 2008 13:40

Jeg trodde først det var en skrivefeil: lifsfarlig hihi!! Men siden det er dansk skjønner jeg jo fniiis!!! Ha en fin dag!
Klem fra Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
Mari

Mari

24 september 2008 14:26

Den passjonen deler vi gitt :)
Jeg har sett meg ut et som inne på låven på gården ved hytta til mine foreldre. Det er et innkjøring forbudt-skilt. Har sagt ifra til gårdsdama (heter vel ikke akkurat det men) at jeg ønsker meg det til jul :) Jeeehaaa :) HÅPER bare at hun husker det. !0,- for det skiltet der - oh, my!! Du har det bare SÅ lekkert hos deg at jeg misunner Kardemomme som skal se det live :)

Klem fra MAri

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Mari

Mari

24 september 2008 14:28

-og først nå ser jeg at Kardemomme også har skrevet om sin passjon for skil. Hahaha, vi hadde nok havnet i tottene på hverandre på et evt loppemarked ;)

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
Lotten

Lotten

24 september 2008 14:32

Jag gillar oxå skyltar! Jag har tre stycken sifferskyltar i emalj + gatuskylt och lite annat! Din vägskylt var ju ett riktigt fynd!!! Så billig!!!
Ha en skön dag!

http://ornnastet.blogspot.com

 
Ingen bild

Persila

24 september 2008 16:55

Och i Norge har ni ju mycket snyggare skyltar i vitt och rött mot våra i GULT och rött. Jätteläckert! Och jag blir återigen sååå sugen på vita golv!!!

 
Alvorada

Alvorada

24 september 2008 17:11

Stilig! Hvor i huset henger det "livsfarlig spenning"-skiltet da? På soveromsdøren? (fnis)

Selv har jeg bare ett pappskilt som jeg kjøpte av en minibuss-sjåfør da jeg bodde i Sør-Amerika. Der hadde bussene fargerike skilt med navnet på destinasjonen skrevet i sirkusbokstaver i frontruta. En av de siste dagene før hjemreise tok jeg mot til meg og spurte om skiltet var til salgs. Et nytt skilt kostet fem kroner, jeg ga ham ti. Sjåføren var fornøyd, jeg var fornøyd og en hel busslast med indianerdamer fikk seg en god latter og noe å snakke om resten av året. Virkelig en god deal for alle involverte parter. :)

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

 
Kaspara

Kaspara

24 september 2008 20:29

kunne nok tenke meg at du likte skilt ja, kardemomme! Synd det er vanskelig å få fatt i , med mindre vi tar med oss skrutrekker og knipetang og går ut en sein natt.....
Har også et fint, som det står "Lager" på. Det skal stå på loftsdøra. "Lifsfarlig spenning" er fra søsteren mins butikk. Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Hei Mari
Lykke til med julegaveønsket! Her er det bare å krysse fingrene. Det hadde nok blitt Kardemomme og deg som hadde revet hverandre i håret på loppis....Mannen min er jo oppgitt over meg, at jeg ikke har litt spissere albuer i blant. 60- skiltet var virkelig et scoop,ja! Fornøyd med det. Ha en glad kveld! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Kaspara

Kaspara

24 september 2008 20:48

Hei Lotten
Skulle gjerne hatt et gateskilt jeg også! Har også et som det står "Lager" på som skal henge på loftsdøra. Dessuten har jeg et gammelt bilskilt. Skiltet med "Livsfarlig spenning" er fra søsteren mins butikk.
Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Hei Persilja
Ja, lyse gulv er vakkert. Det er gulvene på soverommene som er malt. Har sååå lyst til å male stuegulvene også, men det litt av en jobb. De må først slipes for de er lakket og så males. Trenger litt bearbeiding av husbonden der......
Apropo din kommentar tidligere i dag til putestoffet i Eames-gyngestolen; pussig, akkurat slik følte jeg det også da jeg så det lillablomstrete dyne/putetrekket. Dette hadde jeg sett før!! Begynte å bla i gamle interiørblad. Ja visst, det hadde vært med i en reportasje fra et frodig retroinspirert hjem en gang i danske "Boligmagasinet". Det hadde tydeligvis gjort inntrykk på meg. Fant stoffet på et gårdsutsalg på vei til Gøteborg i sommer. Det var to dynetrekk og tre putevar. Var helt "ruset" av funnet, for dette stoffet bare er jeg helt betatt av. I mens jeg kikket på stoffer koset barna seg med å se på gårdens hester. Herlig! Ha en fin kveld! Klem fra Kaspara

Hei Alvorada
Må le!!! Utenfor soverommet, ja...
Dessverre er jeg ikke eier av dette skiltet, i så fall skulle jeg vurdert ditt forslag til opphengingssted. Dette skiltet er fra søsteren mins butikk. Jeg har selv også et gammelt bilskilt og et skilt med "Lager" på.
Så spennende at du har bodd i Sør-Amerika!!!
Likte historien om buss-skiltet.Hea en glad kveld! Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
kardemomme

kardemomme

24 september 2008 22:06

Nå tror jeg mailboksen min er fikset...igjen!! J. Har sett på den og vi har prøvesendt mailen jeg heldigvis fikk lagret før i dag til deg!! Håper inderlig at den kommer fram! Blir frustrert og føler meg helt handicappet uten å kunne sende mail..Klem herfra :)

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Persilja

24 september 2008 22:06

Jag tror jag kommit på också vart jag sett tyget! Hade de ett blått täcke också? Måste kika i mina pärmar snart!!!!
Jag förstår att du blev till dig av att finna tyget!!! Tillsammans med det småblommiga täcket är det SMASHING!!!
Du har nu fått mig att köpa en mässingslampa på loppis. Som ska målas.

 
Kaspara

Kaspara

24 september 2008 22:34

Hei Kardemomme
Koselig mail er kommet fram! Skriver til det etter lillemanns bursdag. jeg har malt to lampeføtter hvite og en ekspreminterer jeg med en rødrosa farve uten helt å få den som jeg vil. Har DET blandeverkstedet i kjelleren. Har også malt en stålampe med løveføtter som opprinnelig var brun hvit. Nå må jeg jakte på STORE skjermer. Hvitmalt boblelampefot ble flott.Er litt usikker på om jeg har egnet skjerm her hjemme. Ha en
god natt! Klem fra Kaspara

Hei Persilja
Jeg har ikke bladet foran meg nå, men det var mye blått i den leiligheten, blant annet blå retrolamper hengende fra taket. Så gøy med messinglampefot!!! Dette er jo blitt en ny bevegelse; " Skap en retrolampe-fraksjonen".Gleder meg veldig til å se! Jobber med mine lampeprosjekt i kjelleren. Holder også på med en stålampe med løveføtter. Trenger en stor skjerm nå. Loppis på lørdag; Here i come! Ha en god natt!
Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

24 september 2008 23:20

Hej Kaspara!
SÅ härligt hem ni verkar ha! Jag tycker också om skyltar. Min äldsta dotter har en "enkelriktat"-skylt som bord i sitt rum. Ska visa det på bloggen någon gång!

http://jagblommar.blosgpot.com

 
Sissi

Sissi

28 september 2008 20:48

Så morsomme skilt du har funnet deg.
Fant frem hit da jeg så litt på innlegg med flest kommentarer...og jammen er jeg glad jeg gjorde det.
masse flott her i bloggen din.

http://sissi-mor.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se