Direktlänk till inlägg 20 september 2008

Loppemarked og sommerfugler

Av Kaspara - 20 september 2008 07:40

God morgen!

Sitter med lysningsfarve i håret, og klokka foran meg. Her er det bare å starte den nye dagen tidlig. ( Så vi er i samme båt, Kardemomme som også sitter med innfarving i håret nå) Skal på loppemarked og skal lage i stand tapas til gjester i kveld.

Loppemarkeder gir meg alltid sommerfugler i magen. Så vanvittig spenning for små kroner!!! Har ikke behov for verken loopen eller rafting bare det finnes loppemarkeder.

Viser et bilde fra "Boligliv" med et frodig gulmalt retroskatoll. Den eldste sønnen min blir nok en ivrig gjest på loppemarkeder selv i voksen alder, tror jeg. På et loppemarked hadde han fått femti kroner av bestemor til å handle for. Han parkerte foran tilsvarende skatoll og spurte om prisen og kom gledesstrålende og fortalte at "det koster bare tretti kroner". Visstnok hadde han et skrivebord fra før, men skal innrømme at mamma`n ble myk i blikket av retroskatollet. Med et nødskrik ville det kanskje få plass. Tror jeg så nettopp dette gule skatollet for meg i tankene, for dette bildet fra "Boligliv" hadde festet seg. Det ble med hjem. Har lurt på å male det, men synes nesten sønnen min får bestemme akkurat det, og foreløpig vil han ha det i teak. Fint det også.

I dag er jeg såååå klar for loppemarked. Her har det vært loppetørke lenge, og jeg kjenner jeg er helt uthungret etter den slags. Skal vise dere "skattene" vi enda ikke kjenner. Hjelp, hårfarven!!!!!!!Ha en herlig lørdag, der ute!!!

 
ANNONS
 
Dilldall-Nina

Dilldall-Nina

20 september 2008 15:37

30 kr!!!! Et kupp ;0). Et sånt teakskatoll har mormora mi stående på gjesterommet sitt - samt en kommode i samme stil. Jeg har tenkt mye på de møblene i det siste, spesielt skatollet. Før eller siden hankes de inn hjem til meg, det er sikkert...men har noen (!!!) prosjekter jeg må ro i land før jeg kaster meg ut i flere ;0). Litt misunnelig på loppis-turen din. Jeg har malt loppisting i dag jeg...
Hei og hopp ;0).

http://dilldallsaant.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilje

20 september 2008 16:23

Ja, den bilden har jag sett och man blir onekligen sugen på gult, fast jag trott att jag tyckt det är fult!
Vad blir det för färg?
Håret menar jag! :D

 
Maria

Maria

20 september 2008 19:04

Hej! Jag har en länk på min blogg som jag tror skulle passa dig;)

http://galtoroad

 
kardemomme

kardemomme

20 september 2008 23:42

Fiiint skatoll!!! Så flink gutten din var som kjøpte seg skatoll for 30 kroner! Det må jeg si..den som tidlig krøkes...osv!
Den gule utgaven fra Boligliv er så fin! Jeg som har vært innbarket hater av alt gult har fått blod på tann og har gått til innkjøp av gul, blank spraymaling..Det ER lekkert og gult ER kult altså ;)
Jag fant masse fine stoffer i dag..Legger ut bilder i morgen..Retrolampe fant jeg ikke men derimot en liten rokokko glasslampe med fot av ballerina og prins..Tenk at jeg kjøper sånne ting plutselig hihi!!! Skikkelig farmor-alarm her, men jeg digger den!!! :))
Ha en fortsatt fin kveld, det som er igjen av den! Jeg kryper øyeblikkelig under dyna..Vet du at jeg ble gjenkjent av en annen blogger på loppemarkedet i dag!! Hun kjente igjen min grønne veske og spurte om jeg var Kardemomme hihi!! Lager innlegg i morgen..Helt sprøtt og utrolig morsomt :))
Gleder meg til å se hva du fant i dag..
Klem fra kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Kaspara

21 september 2008 09:29

Hei Dilldall-Nina
Ja, jeg synes også 30 kr. var litt av et røverkjøp. Selgeren ble kanskje sjarmert av den lille ivrige loppekunden. Han hadde spurt forsiktig om prisen, mens vi var like i nærheten. Har du tenkt å ha ditt framtidige skatoll i teak eller male det? Loppeturen i går overgikk en hver forventning!
Det ble to loppemarkeder på oss, og jeg er bare storfornøyd. Vi måtte faktisk kjøre hjem å tømme bilen etter loppemarked nummer en før vi dro videre. Jeg ble superstresset ., når vi kom hjem. Hjelp, vi skulle jo ha gjester!!! Legger ut bilder i kveld av loppefunnene.Jeg har et problem i forhold til bloggen din. Skjønner ikke hvordan få lagt igjen kommentar. Har droppet open id (kommer mail-adressen fra da? Den er veldig avslørende navnmessig og har valgt å ikke gå ut med fullt navn) Dersom jeg taster på at jeg er blogger, vet jeg ikke hva jeg skal skrive det det står passord. Har prøvd mitt løsenord osv., men det står at det er feil passord. Noen som kan hjelpe?????
He en flott søndag! Klem fra Kaspara

Hei Persilja
Jeg er helt lik der.Gult har alltid vært mitt store problem, farven jeg ikke har kunnet leve med. Det er helt sprøtt og litt skremmende hvor påvirket man kan bli!! Så ser man gult i noen fine settinger i et interiørblad kanskje, også gradvis begynner det å bli fint. Kjøpte til og med noen knallgule lamper på loppis i går. Aner ikke om de kommer til å bli brukt, men de kostet bare 5 kr. stykk. Loppisturen var fenomenal, og det kommer bilder senere i dag av funnene.
Hårfarven var lys blond. Var lys fra naturens side opprinnelig, men begynte å mørkne litt rundt gymnastiden. Siden det har jeg jukset litt og hevet i noe. Føler at det blir mest "meg" da. Ha en nydelig søndag!
Klem fra Kaspara

Hei Maria
Tusen takk for tipset! Sveivet innom sent i går natt,skal se mer senere. Klem fra Kaspara

Hei Kardemomme
Vi var visst flere innbarka hatere av gult! Jeg var med i samme klanen. Merkelig det der, hvordan ting endrer seg. Vet ikke helt om jeg er klar for farven hjemme hos meg selv enda, men synes det er gøy å se den i andre interiører.
Mange fine stoffer....Gleder meg til å se!!
Mannen din begynner vel å bli skikkelig bekymret. Les : Farmoralarm
Så morsomt at du traff på en annen blogger. Ja, jeg hadde tatt deg på veskene jeg også!
Ha en fornøyelig søndag! Legger ut bilder i kveld av alle mine loppefunn i går, en helt fantastisk moro loppedag!!!!! Jeg var virkelig i siget, og jeg tror mannen min begynte å ane uro da jeg hadde handlet en turkisaktig kommode før han hadde rukket å parkere bilen. Ha en super søndag! Sender en mail i kveld. Klem fra Kaspara

 
Tove

Tove

21 september 2008 10:35

Så fint skatoll! Og 30 kroner er jo latterlig billig for et slikt møbel:) Og det gule er jo bare perfekt da! Jeg har bestandig vært glad i gult jeg, og syntes det er så morsomt at det blir mer "vanlig" nå:)
Datteren min elsker også å være på loppemarked. Hun pleier å få en tier også finner hun det hun liker, spør pent hva det koster mens hun viser frem tiern hun har i hånden. Uten unntak har de sagt at det koster ti kroner, eller at hun bare kan få det:) ( Hun er 4, snart 5 og kan nok sjarmere de fleste:)) I går fikk hun med seg en barbiehest og masse barbietøy og dukkeklær for tiern sin. Og jeg fikk også handlet MASSE for en hundrelapp i går:) Kjenner godt igjen det du sier om sommerfugler i magen når man skal på loppemarked, det eneste er at hvis jeg ikke får vært der akkuratt i det det åpner er magen full av engstelse for alt jeg kan ha gått glipp av også. Så med andre ord er loppemarkeder en svært så emosjonell opplevelse, hihi
Så du får med deg mannen din på loppemarkeder ( også to på en dag da..) du da! Min er veldig flink til å finne på unnskyldninger.., men blir med noen ganger da.
Gleder meg til å se hva du har funnet!

http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com

 
TM

TM

23 september 2008 10:16

Så stilig! Jeg synes den er like fin umalt. :) Rommet til sønnen din ser skikkelig koselig ut.

http://www.fast-city.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se