Direktlänk till inlägg 14 september 2008

God søndag og velkommen inn på kjøkkenet!

Av Kaspara - 14 september 2008 08:40

God morgen, alle dere der ute!

Starter med et gullkorn jeg har tatt til meg:

LIVET ER ALLTID STORSLAGENT OG I BLANT OPPDAGER VI DET.....

Mens smågutta ser morgen-tv og maken fremdeles sover på sitt grønne øre, serverer jeg litt kjøkkenbilder til dere. Vi har ikke brukt mye penger på kjøkkenet etter vi flyttet inn. Det er faktisk et gammelt ganske slitent kjøkken som er malt i  helblank hvitt. Har også malt benken som var i tre med mange flekker helblank hvit.Det ga en ansiktsløftning!

Svigerfar som har gått møbellinja på Kunst og Håndverksskolen en gang i tiden har vært så snill og snekret tallerkenhylle til oss. Ellers er det mange loppefunn å spore rundt omkring. Jeg elsker fine bokser og som du sikkert har skjønt ;bokstaver og tall. Synes det er så grafisk fint. Faren er at jeg tar helt av her, for nå tror jeg nesten det har vært et tall eller bokstav på hvert bilde. ABC i vindu er faktisk hustall kjøpt billig på Biltema. Plutselig ble butikker alà Byggmakker osv. som jeg aldri har brydd meg om å besøke SÅ interessante. En del av de store bokstavene har jeg handlet i søsteren mins  interiørbutikk.

Ha en glad søndag der ute, og så utrolig morsomt at det var så mange innom i går!

 
ANNONS
 
Persilaj

Persilaj

14 september 2008 11:39

Åå, vad fint kök! Vitt är alltid rätt. (Lite ånger här månne? Hihihi)
Vilken dubbelbonus du har då! En svärfar som kan såna saker och har utbildning på det och gillar att göra saker, och en syster med inredningaffär! Va? Snacka om GULDbonus!
Skoj att det tittade in så många igår! Men du,det verkar vara lite bloggstiltje därute. Många som har bloggpaus nu när hösten kört igång med alla skolor och träningar och nya tag på jobb och kurser och allt. Så det blir nog ännu fler sen!

http://fyrabarnsmamman.bloggagratis.se

 
Kardemomme

Kardemomme

14 september 2008 12:05

Heisann :)) Endelig har jeg noen minutter til rådighet mens jeg tar men en tekopp..Det har vært noen aktive dager og vi skal snart ut en tur igjen..
Har hatt besøk av Rosa på morgenen og vi har hatt litt kreativ utveksling her :)Veldig koselig! Så utrolig morsomt at du har begynt å blogge..Jeg er jo så heldig at jeg har fått en forhåndstitt på de fleste bildene dine, men det er like morsomt å se de på bloggen din likevel..Ble det Sverige-tur på dere i går da? Jeg gjorde ikke det helt store funnet i går, men noen småting ble det..Skal se om jeg rekker å legge ut bilder i kveld..Nå er det oppstart av mange nye serier på tv også og det sluker jo litt tid.."Himmelblå" er jo bare et "must". Ha en fortsatt fin dag og stor klem fra kjøkkenbenken hos Kardemomme :)

http://husetvedbekken

 
vibeke

vibeke

14 september 2008 20:35

Gratulerer så mye med blogg!Her var det fint, flott start :o)Lekre vesker du lager, de falt i smak hos meg.

Ønsker deg en fin søndagskveld.
Klem

http://duftenaverteblomster.blogspot.com

 
Ingen bild

Kaspara

14 september 2008 20:58

Til Vibeke
Takk skal du ha! Så herlig å høre at du likte veskene. Har flere veskebilder som venter på å bli lagt ut. Ha en nydelig søndagskveld du også! Hadde problemer med å komme inn på din blogg.
Klem fra Kaspara

 
Nina

Nina

14 september 2008 21:11

Å ja - sånne gamle kleshengre *S*. Går med en liten hekle-trekk-på-kleshengere i magen. Snubla over en oppskrift en dag her. Må få satt ut planen om å samle sammen sånne trehengere. Om man kjøper opp en del IKEA-hengere, så kan man be alle kjente pent om å bytte...ikke sant?

Jeg og har en samling blikk - de finner du ganske tidlig i bloggen min. Fikk blikk-dilla i sommer.
Ha en fin avslutning på helgen ;0)

http://dilldallsaant.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kaspara - 14 september 2009 20:29

Vet ikke helt om jeg vet hva jeg vil, men i iver og entusiasme, har jeg skaffet nytt rede. Jeg er nå å finne på adressen  http://kasparasregnbue.blogspot.com/ Jeg er ikke så glad i å brenne bruer, så bloggen her på Bloggagratis står her en stund ...

Av Kaspara - 12 september 2009 15:40

   Jeg klarer ikke helt slippe taket i Bloggagratis/Bloggplatsen  og håper at ting skal kunne ordnes. Ikke klarer jeg helt slippe taket i bloggingen heller. Det er en morsom avkobling. Jeg vil prøve med mer mail-skriving til bloggportalen, og sam...

Av Kaspara - 11 september 2009 22:22

I disse dager har jeg blogget et år under den svenske bloggportalen Bloggagratis. Det har vært et fantastisk spennende og morsomt år. Aller mest gledesrikt har alle de nye herlige menneskene en har lært å kjenne vært! Det har vært et år med mange s...

Av Kaspara - 10 september 2009 18:40

Jeg er en storsamler av  frodige retrostoffer og fint papir. Jeg lider kvaler, om jeg må gå forbi en bruktbutikk uten å kunne gå på stoffjakt i den. Tenk om det optimale retrostoffet lå der nå, og bare ventet på å bli plukket opp av en person som vil...

Av Kaspara - 8 september 2009 21:13

Ved siden av mitt favoritt-interiørblad danske "Boligliv", kjøper jeg også ofte danske "Boligmagasinet". Danskene kan det de! I dag satt jeg og bladde i nettopp "Boligmagasinet", og noen bilder dvelte blikket mitt litt lengre ved enn andre. Nå vil ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<<
September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ kasparas  regnbue med Blogkeen
Följ kasparas  regnbue med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se